Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa
Nastavený filtr:
Upravit filtr Uložit

Dispozice a stáří

Dispozice
Stáří inzerátu
Okresy
České Budějovice
Okresy

Cena a plocha

Umístění objektu
Přípojky
Dostupnost
Prezentace
Rozšířené hledání

Prodej lesů do 1 000 000 Kč

Právě teď můžete vybírat z 62 pozemků na prodej

Prodej lesa Řečice

Prodej lesního pozemku v katastrálním území Křepiny, obec Řečice, okr. Pelhřimov. Jedná se o pozemek o výměře 13.956 m2. Pozemek se nachází na mírně až středně svažitém terénu s přístupem po třech lesních cestách až k pozemku. Na ploše pozemku se nachází lesní porost smrku ve věku 20 let a lesní porost smrku ve věku 51 let.

Doporučeno před 14 hodinami

Prodej lesa Rakovice

Prodej souboru lesních pozemků o celkové ploše 6548 m2. Pozemky tvoří dva celky které se nachází ve stejné lokalitě. Na 0,5 ha se nachází dubový porost ve stáří 23 roky, na 0,15 ha se nachází modřín ve stáří 89 let. Více info v RK.

Doporučeno včera

Prodej lesa 18 741 m² Milejovice,

V katastrálním území Milejovice na Strakonicku nabízíme k prodeji dva pozemky o celkové rozloze 1,8 ha, které jsou ve vlastnictví pouze jednoho majitele a tvoří dva funkční celky. Jeden pozemek o výměře 18.505 m2 je vedený jako lesní, po celé své délce přístupný ze zpevněné lesní cesty a dominují zde mladé, převážně zajištěné smrkové porosty s příměsí modřínu, borovice, břízy a javoru,

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Dražíč

Prodej lesního pozemku o výměře 2085 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Na celé výměře se nachází dub ve stáří 1 rok. Možno koupit další pozemky v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Borovany

Prodej lesního pozemku o výměře 13225 m2. Jedná se o jeden pozemek který se nachází nedaleko Velkého Borovanského rybníka. Na výměře 0,70 ha se nachází olše, dub a javor ve stáří 1 rok, na zbylé výměře se nachází smrk ve stáří 20 let. Možno koupit více pozemků v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Paračov

Prodej lesního pozemku o výměře 11147m2. Jedná se o jeden pozemek který se nachází poblíž Cehnického potoka. Na výměře 0,18 ha se nachází bříza a osika ve stáří 44 let, na 0,45 ha listnaté dřeviny 71 let, na 0,48 se nachází javor ve stáří 1 rok. Po hranici pozemku vede obecní příjezdová komunikace. Možno koupit více pozemků v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Paračov

Prodej dvou lesních pozemků o výměře 7556 m2. Jeden pozemek se nachází poblíž Cehnického potoka, po hranici druhého pozemku vede obecní příjezdová cesta. Na výměře 0,14 ha se nachází bříza a smrk ve stáří 21 let, na 0,15 ha smrk 32 let, na 0,47 se nachází borovice ve stáří 71 rok. . Možno koupit další pozemek v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Dražíč

Prodej lesního pozemku o výměře 5161 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Na 0,10ha se nachází smrkový porost ve stáří 15 let, na výměře 0,42ha se nachází javor a dub ve stáří 1 rok. Možno koupit další pozemky v tomto katastru. Více info v Rk.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Dražíč

Prodej dvou lesních pozemků o výměře 6005 m2 v těsné blízkosti. Na 0,16ha se nachází smrkový a borový porost ve stáří 40 a 50 let, na výměře 0,44ha se nachází dub ve stáří 1 rok. Možno koupit další pozemky v tomto katastru. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Cehnice

Prodej lesního pozemku o výměře 2466 m2. Jedná se o jedno číslo parcelní. Na celé výměře se nachází javor a douglaska ve stáří 1 rok. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Kváskovice

Prodej dvou lesních pozemků o celkové ploše 3555 m2. Pozemky tvoří funkční celek. Na pozemku se nachází javor a douglaska ve stáří 1 rok. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Borovany

Prodej lesního pozemku o výměře 11302 m2. Jedná se o jeden pozemek který se nachází nedaleko Velkého Borovanského rybníka. Na výměře 0,20ha se nachází dub ve stáří 78 let, na 0,69ha se nachází javor a lípa ve stáří 1 rok, na 0,24ha se nachází smrk 23 a 33 let.. Možno koupit více pozemků v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Borovany

Prodej lesního pozemku o výměře 5318 m2. Jedná se o jeden pozemek který se nachází nedaleko Velkého Borovanského rybníka. Na výměře 0,48 ha se nachází borovice a dub ve stáří 38 a 48 let, na zbylé výměře se nachází smrk ve stáří 2 roky. Možno koupit více pozemků v této lokalitě. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Bechyně

Prodej lesního pozemku o výměře 4751 m2. Jedná se o jeden pozemek. Na výměře 0,08 ha se nachází smrk ve stáří 76 let, na 0,40 ha se nachází javor ve stáří 1 rok. Po hranici pozemku vede obecní příjezdová komunikace. Více info v RK.

Doporučeno před 3 dny

Prodej lesa Bernartice

Prodej lesního pozemku v Bernarticích, části obce Zběšice o výměře 3179 m2. Na výměře 0.27 ha se nachází dub ve stáří 1 rok, na zbylé výměře se nachází smrk ve stáří 58 let. Více info v RK.

Doporučeno před 4 dny

Prodej lesa Jarošov nad Nežárkou

Prodej dvou lesních pozemků a cesty u obce Zdešov. Část pozemku je připravena k zalesnění. Zastoupení dřevin je smrk a borovice, stojící kulatina cca 300 m3. Stáří lesa průměrně 60 let. Skrz pozemek vede vlastní cesta s napojením na silnici druhé třídy, díky čemuž je les velmi dobře přístupný pro jakoukoliv činnost. Sjezd z komunikace je opatřen závorou, za kterou se nachází zpevněná manipulační p

Prodej lesa Chotěmice

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit kus přírody v krásném prostředí obce Chotěmice v okrese Tábor. Tento lesní pozemek o výměře 2.678 m? je ideální volbou pro všechny, kteří hledají investiční příležitost, chtějí si vychutnat klid a ticho lesa, nebo mají zájem o dlouhodobé zhodnocení svého majetku. Pozemek je z převážné části osázen smrkovým porostem různého stáří, od mladých stromků až

Prodej lesa 4 459 m² Čejkovice,

Nedaleko obce Čejkovice v Jihočeském kraji nabízíme k prodeji krásný listnatý les o výměře 4.459 m2, který tvoří jeden funkční celek a nachází se ve vlastnictví pouze jednoho majitele. Dle platného LHP se v lese nachází pouze Lípa malolistá s tím, že na 1/3 pozemku dominují mladé převážně zajištěné porosty stáří 25 let a dřevní zásobou cca 4 m3. Na 1/3 pozemku dominují naopak dřeviny st

Prodej lesa 3 577 m² Kamenný Újezd,

Mezi obcemi Kamenný Újezd a Plav nabízíme k prodeji lesní pozemek s navazující vodní plochou a celkové výměře 3.577 m2. Oba pozemky jsou ve vlastnictví pouze jednoho majitele a tvoří jeden funkční celek. Okrajem lesa protéká Bukovský (Plavnický) potok, který tvoří přirozený zdroj vody, dodává lesu potřebnou vláhu a zvyšuje jeho atraktivnost. V lese jsou zastoupeny porosty olše a dubu,

Prodej lesa 12 320 m² Borovany

Nabízíme Vám 3 pozemky s funkcí lesa o celkové výměře 12.320 m2 v katastrálním území Trocnov, Borovany. Lesní pozemky jsou dobře přístupné. Cena včetně provize RK a právního servisu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Veškeré údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou tak ve smyslu občanského zákoníku: (i) návrhem na uzavření smlouvy dle § 1731

Prodej lesa Litochovice

Prodej lesních pozemků v okolí obce Litochovice a Neuslužice o celkové výměře 12410 m2. Jedná se celkem o tři krajní lesní pozemky převážně s porostem borovice na pěti parcelních číslech přístupných ze sousedních polí a polních a zpevněných cest. Prodej lze uskutečnit i jednotlivě. Více informací rádi poskytneme.