Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

14 700 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Červenka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 388922
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 98 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 73 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 73 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Bydlení v samém centru města má svá nesporná pozitiva, věřím, že Vás tato novinka osloví a zaujme. Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+1 v historickém centru Českých Budějovic, byt s podlahovou plochou 73,5 m2 se nachází v Plachého ulici, uličce ústící do náměstí Přemysla Otakara II., v místě s neopakovatelnou atmosférou i historií. Byt je umístěn ve 3. patře historického domu, nabízí kombinaci historie a moderního bydlení v centru města. Dům je nemovitou kulturní památkou, nachází se zde 6 bytových jednotek, v přízemí domu vstupní část a společné prostory + komerční prostory, galerie a obchod se samostatnými vstupy z ulice. V ulici najdete další drobné obchůdky, např. starožitnictví nebo originální kavárničku s venkovním posezením. Byt 2+1 má ideální dispozici pro bydlení, oba pokoje mají samostatné vstupy z prostorné haly, do kuchyně je přístup z obývacího pokoje. Kuchyně s podlahovou plochou 13,8 m2 nabízí dostatek prostoru pro stolování, umístění lednice, která není součástí nové kuchyňské linky. Kuchyně má přirozené větrání a osvětlení oknem. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou a elektrickou troubou, instalována je digestoř s odtahem. Kuchyňská okna jsou orientována do Plachého ulice. Podlahová plocha pokojů je 21,8 a 12,7 m2, okna s orientací východní, ložnice se střešním oknem. Všechny obytné místnosti mají jednotnou podlahovou krytinu, kterou je lino. Koupelna velikosti 4,5 m2 je vybavena novou vanou, umyvadlovou skříňkou se zrcadlem a topným žebříkem, jsou provedeny nové dlažby a obklady. WC není součástí koupelny, má samostatný vstup z chodby a okno pro přirozené větrání. Vytápění bytu je ústřední s plynovým kotlem Junkers umístěným v předsíni bytu, odkouření do komína. Kotel zajišťuje také ohřev vody. Byt je částečně zařízený.
Jedná se o klidnou lokalitu v centru města, vše v docházkové vzdálenosti vč. nákupních možností např. v OC Mariánská vzdáleném cca 300 m nebo v OC Dvořák na náměstí Přemysla Otakara II.
Nájemné 14.700 Kč / měsíčně, elektřina a plyn hrazena nájemcem přímo dodavateli energií (přepis odběru energií na nájemce). Nájemce dále platí pronajímateli 500 Kč/osoba/měsíc na služby v domě (voda - rozúčtování dle vodoměru, osvětlení a úklid společných prostor domu, servis plynového kotle). Nájemce skládá k rukám pronajímatele kauci ve výši dvou měsíčních nájmů a provizi ve výši měsíčního nájmu + DPH. Požadavek na nájemce - nekuřáci, bez domácích zvířat. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mne prosím kontaktujte. Byt je volný, připraven k okamžitému bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Červenka
Petr Červenka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Červenka
Petr Červenka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti