Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Při rychlém jednání možná sleva.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Nikola Bartůšková

65 775 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 284 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 388019
Plocha užitná 265 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou o celkové výměře 2330 m2. Celková zastavěná plocha domu 284 m2 (dům 190 m2, garáž 57 m2 a sklep 37 m2). Dům disponuje dvěmi nadzemními podlažími s dispozicemi 6+kk, balkonem v celé šíři domu, terasou a 2x garáží. Samostatně stojící zastřešené stání pro dva automobily. Sklepem a s ním spojený prostor s možným vytvořením dílny, garsonky, pracovny či domácí kanceláře. Jsou zde, vyhotoveny veškeré přípojky.
Cihlový dům má jedinečnou polohu, nachází na samém okraji obce Zdíkov s krásným výhledem na šumavské kopce.
V 1.NP se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou, vyhotovenou na míru s vestavěnými elektrospotřebiči, propojená do jídelního koutu a obývacího pokoje, kterému dominuje krb. Dále pokoj, spíž, vstupní chodba se šatnou, spojovací chodba s vestavěnými skříněmi na míru, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, kotelna na tuhá paliva, 2x garáž s dílnou a dřevěné schodiště vedoucí do 2.NP.
V 2.NP se nachází 4 pokoje, ložnice se šatnou a s východem na lodžii, propojenou do balkonu, kam je východ ze dvou dalších pokojů, čtvrtý pokoj slouží jako pracovní pokoj. Prostorná 14,3 m2 koupelna s vanou, dvojumyvadlem, prostorem na sprchový kout, WC je prosvětlena dvěmi střešními okny. Zahradní část nabízí posezení na větrem chráněné terase. Vytápění domu je ústřední, zajišťuje kotel na tuhá paliva či elektrokotel. Další možnost vytápění je krbovými kamny, které jsou umístěny v obývacím pokoji s rozvodem po domě. Voda a kanalizace obecní. Ohřev vody - akumulační nádrž 1000l. Elektrická pojezdová brána.
Obec Zdíkov leží při horním okraji Šumavského podhůří je vzdálena 30 km od hraničního přechodu Strážný s Německem. Praha vzdálena 140 km, Plzeň 97 km, Strakonice 31 km a 9 km od sportovního areálu zimních i letních sportů Zadov.
V případě zájmu či bližších informací si domluvte prohlídku této nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right