Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

48 224 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Příjezdy Zpevněný
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 140 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické, Ústřední - tuhá paliva
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel, Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 180 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Dřevěná
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 3070
Plocha celková 1 042 m²
Plocha zastavěná 83 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitelky Vám nabízíme v naší realitní kanceláři ke koupi tento unikátní nízkoenergetický rodinný dům se zahradou v obci Nový Dvůr, spadající pod město Písek. Zde najdete veškerou občanskou vybavenost. Vzdálenost od Písku je 5 km, od Českých Budějovic 40 km, od Prahy 100 km. Nemovitost je zasazena na kopec na hranici lesa s krásným výhledem na Písecké hory a Šumavu.
Tato nepodsklepená, dvoupodlažní dřevostavba rodinného domu nabízí novým majitelům moderní bydlení v přírodě s nízkými náklady a dostatkem soukromí. Dům byl kolaudovaný v roce 2012, v roce 2020 proběhla částečná rekonstrukce. Podlahová plocha domu čítá necelých 140 m2, dispoziční řešení je 4+kk. Dominantou přízemí je prostorný obývací pokoj s krbovými kamny navazující na plně vybavenou kuchyni s jídelnou. Klidovou část tvoří ložnice s vlastní koupelnou s rohovou vanou, toaletou a šatnou. U vchodu je technická místnost s toaletou a rekuperační jednotkou. V patře domu jsou pak 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem, saunou, oddělená toaleta a komora.
Zastavěná plocha domu je 83 m2. Dům obklopuje úžasná, udržovaná zahrada o výměře 959 m2, kterou spojují s domem hned 4 přímé vstupy. U hlavního vchodu do domu je zastřešená terasa, na kterou navazuje přístřešek pro auto. Vedle terasy je vířivka, přístřešek na dřevo, plechový sklad na nářadí a venkovní posezení.
Vytápění celého domu je možné krbovými kamny s průduchy, dalším zdrojem tepla jsou elektrické přímotopy. Dům se prodává s částečným vybavením.
Inženýrské sítě: plyn- není, elektřina- 230/400 V, voda- obecní vodovod, kanalizace- ČOV, zabezpečovací systém, kamerový systém, internet.
Energetická náročnost budovy: Velmi úsporná, hodnota "B".

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (24)
small left
small right