Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 999 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Marek Ertl

52 651 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 376 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 480 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 831633
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Představujeme rodinný penzion Račák, s restaurací a ubytovací kapacitou až 26 lůžek, který se nachází v přírodě obce Blatná k.ú. Frymburk.

Tento zavedený penzion je ideálním místem pro rekreaci hostů, ale také může sloužit pro ubytování zaměstnanců, nebo pro trvalé bydlení. Sestává z šesti komfortních apartmánů, který každý nabízí vlastní koupelnu s WC, zaručující maximální pohodlí a soukromí. Z apartmánů je přístup na prostornou terasu s hezkým výhledem na lesy a louky. Zázemí poskytuje vybavená restaurace s kuchyní, toaletami a krytou venkovní terasou. Dále je součástí objektu byt správce o dispozici 2+1 a také společná kuchyňka pro hosty.

Na prostorné zahradě naleznete rozsáhlé příslušenství, dílnu, sklad uhlí a dřeva, stodolu, skleník a hlavně velké koupací přírodní jezírko. Součástí rozsáhlého pozemku je také guest house s vlastní verandou s kapacitou dalších 6 lůžek. Parkování je možné před objektem.

Lokalita benefituje z idylického prostředí s krásnou přírodní scenérií, které okolí nabízí. Kromě pohodlného ubytování se můžete těšit na procházky a odpočinek v přírodě. V blízkosti penzionu se nachází cyklostezky a turistické trasy.

Díky výborné dostupnosti do nedalekého Frymburku a k Lipenské přehradě, budete mít příležitost objevovat širokou škálu rekreačních aktivit a turistických zajímavostí. Ať už toužíte po vodních sportech na Lipně, procházkách po Frymburku, nebo jednoduchém odpočinku u jezera, vždy najdete něco, co vám vyhovuje.

V penzionu Račák se snoubí pohodlí, přírodní krása a možnost aktivního odpočinku. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Nová příležitost začíná právě tady.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Geodeti

Geo JK

Adresa: Sídliště 506, Velešín, 38232
Email: daniel.kudlacek@seznam.cz
Web: http://geojk.cz