Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 490 000 Kč

  • možno koupit i sousední pozemek
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Rajsiglová

6 538 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti PN00653
Datum vložení 26. února 2024
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej stavebního pozemku v Trhanově u Domažlic o celkové výměře 3400 m2. Pozemek se nachází u Lipové aleje mezi Starým a Novým Hamrem, konec části obce Trhanov směrem na Klenčí.
Dle územního plánu Trhanov se pozemek parc.č. 94/34 nachází v zastavitelné ploše bydlení. Podmínky využití pro tuto plochu jsou: 1. Hlavní využití-plochy jsou určeny pro bydlení v kvalitním prostředí 2. Přípustné využití-v plochách je přípustné umísťovat: -nízkopodlažní obytné objekty -vedlejší stavby sloužící k zajištění kvality bydlení (zahradní altány, zimní zahrady, bazény, garáže pro vlastní potřebu) -veřejná prostranství -zařízení dopravní a technické infrastruktury pro obsluhu tohoto území -chov domácích zvířat, ne však pro komerční účely.
Pozemek se nachází v lokalitě jejíž severní část byla dohodou o parcelaci rozčleněna na stavební pozemky a pozemky pro veřejný prostor a komunikaci. Tento pozemek je teoreticky možné napojit z komunikace, kde jsou však nutná jednání s obcí a příslušnými úřady ( dopravní inspektorát, územní plánování atd...). Dalším řešením je možnost koupit sousední pozemek o velikosti cca 6000 m2, který má vjezd již vyřešen. podrobnější informace Vám sdělí makléř. Aktuálně nejsou pozemeky zasíťovány. koupením obou pozemků vznikne vhodný investiční záměr pro rozparcelování a prodej buď pozemků nebo i developerský stavební projekt. Pro více informací prosím kontaktujte makléře

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Rajsiglová
Jana Rajsiglová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Rajsiglová
Jana Rajsiglová
zobrazit telefon