Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 890 000 Kč

B

Velmi úsporná

30 233 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10060
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 108 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 12 dny
Plocha celková 108 m²
Plocha nebytová 108 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 83 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+kk o podlahové ploše 78,9 m² s terasou 10,8 m² a garáží v rezidenční čtvrti Vilapark Písek, Hradiště.

Jedná se o nízkoenergetický dům v úspěšném bytovém projektu Ecovila, jehož základní myšlenkou bylo navrhnout objekt pro spokojené příměstské bydlení s vnitřní dispozicí vyhovující nárokům současného moderního bydlení, kolaudace domu proběhla v červnu 2019.

Byt je otevřen na jihozápad, dispozice bytu je velice dobře řešena, byla navržena i s ohledem na nízkoenergetičnost, na obývací pokoj s kuchyňským koutem navazuje prostorná terasa s úložným boxem.

Byt má nádhernou atmosféru, která byla docílena použitím nadstandardních zařizovacích předmětů, díky vybavení bytu a nábytku na míru, které je součástí kupní ceny.

K bytu dále náleží garáž o celkové výměře 18,7 m² a spoluvlastnický podíl na pozemcích a společné oplocené zahradě u vstupu do domu.

Tento bytový projekt je výjimečný hlavně díky velmi nízkým provozním nákladům, spotřeba tepla při běžném provozu domu je zhruba čtvrtinová oproti běžným domům.

Technické vybavení - vytápění bytových jednotek tepelným čerpadlem (země – voda), podlahové vytápění, datové rozvody, video telefon pro větší bezpečí vašeho domova a stabilní rychlý internet přes optický kabel.

Klidná rodinná lokalita, městská autobusová doprava vás zaveze kamkoli po Písku, obchod s regionálním zbožím 5 minut, mateřská školka 5 minut a veškerá občanská vybavenost dostupná autem i pěšky.

Bydlete v novém, pokud tedy hledáte nový, krásný, moderní byt s nízkými náklady a vysokým komfortem bydlení, kontaktujte naši kancelář.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h.

Na koupi nemovitosti Vám pomůžeme sjednat financování.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right